Hoe gegevens delen met een andere gebruiker?

Door gegevens te delen met een andere gebruiker geef je hem/haar de mogelijkheid om je velden en sensoren te bekijken. Als je ze de rechten wilt geven om velden en sensoren aan te passen, kun je ze een admin-gebruiker maken.

De gebruiker moet eerst aan je organisatie worden toegevoegd voordat je de veldgegevens met de gebruiker kunt delen. In deze gids wordt uitgelegd hoe je een gebruiker aan je organisatie toevoegt.

Hoe kan ik gegevens delen met een andere gebruiker?

1. Navigeer op het platform naar: Mijn account > Gegevens delen.
datasharing vervaagd

2. Voer het gewenste e-mailadres in bij 'Een gebruiker machtigen om je velden en sensoren te bekijken'. Hiervoor moet de uitgenodigde gebruiker aan je organisatie zijn toegevoegd.

3. De gebruiker verschijnt onder 'gebruiker die mijn velden en sensoren kan bekijken'.

4. De autorisatie wordt verleend per veld, dus klik op 'selecteer een veld' om het veld te selecteren waartoe je toegang wilt geven. Klik op de knop 'alle velden' als je toegang wilt geven tot al je velden.

Screenshot 2022 07 13 om 13.05.10