Hoe maak je een nieuwe account aan/verander je instellingen?

Om sensorgegevens te kunnen bekijken heb je een persoonlijke account nodig - Volg de onderstaande stappen om je account aan te maken.

1. Ga naar app.farm21.com. Nu zie je een overzicht waar je kunt inloggen. Klik op 'account aanmaken' om verder te gaan.
  2. Vul in het nieuwe tabblad de gevraagde informatie in en maak je unieke wachtwoord aan.
  3. Klik op de dropdown onder "selecteer taal" om de gewenste taal te kiezen. Klik dan op "maak account aan".
Zonder titel
  1. Goed gedaan! Je hebt nu met succes je Farm21 account aangemaakt en wordt onmiddellijk naar het platform geleid.

Hoe instellingen in je account veranderen?

In het platform kun je ook de taal en metriek (d.w.z. tijdzone, gewicht/lengte/temperatuur formaat) veranderen die in jouw land worden gebruikt. Volg de onderstaande stappen om die instellingen te veranderen.

1. Ga naar je account en klik op "mijn account".
mijnaccount wazig

2. Klik op het dropdown menu onder "taal" en kies de gewenste taal.

3. Scroll naar beneden naar "metriek" en klik op de knoppen om het te veranderen in de gewenste metriek.

Zonder titel 2

4. Klik op "wijzigingen opslaan". Nu heb je met succes je instellingen gewijzigd en is het meteen zichtbaar in het platform.